Meld je aan !

Opening Kinderboekenweek

Op woensdag 3 oktober vierden de kinderen van De Poolster de opening van de Kinderboekenweek. Het thema "Kom erbij!" werd letterlijk en figuurlijk ten tonele gebracht. Goed gedaan, jongens en meisjes.

Week van de pauzehap

Komende week wordt elke dag een smuldag!

De kinderen worden verwend met

Maandag: aardbei met cracker

Dinsdag: banaan met toefjes kwark

Woensdag: schoolfruit

Donderdag: schoolfruit

Vrijdag: bleekselderij en mandarijn op een prikker

Aankondiging

nieuwslinks15 t/m 29 september verzorgen de combicoaches diverse sportclinics in de dorpen van de gemeente Borger-Odoorn.

Klik op het logo voor meer informatie of ga naar actiefborgerodoorn

Continurooster

Op maandag 3 september is De Poolster van start gegaan met het continurooster. Voor sommigen nog een beetje wennen dat ze van half 9 tot 2 uur op school zijn, maar het gros had het erg naarde zin.

We zijn weer begonnen!

De leerlingen en leerkrachten op De Poolster zijn alweer bijna een week aan de slag. Inmiddels is onze kast op de gang ook weer mooi gevuld en zijn onze borden glanzend opgepoetst!

Privacywet

Vanwege de nieuwe privacywet worden bepaalde onderwerpen binnenkort achter een inlog geplaatst. We houden u op de hoogte.

Items van algemeen belang blijven openbaar.