Nieuwsbrief 9-9-22

Er is er een jarig

En hoe mooier te vieren dan met zo’n leuke traktatie.

mmmmmm

De brandweer op bezoek

Gelukkig niet om te blussen, maar om te vertellen over het werk, over spannende momenten dat het bijna mis ging en om voorlichting te geven. Wat te doen om te voorkomen en wat als het toch een keer fout gaat.

Schoolfruit

Met ingang van deze week kijgen wij weer drie dagen in de week ons schoolfruit uit het Europees Programma. Onze leverancier is dit jaar groothandel Van Aarle.

Eindelijk!!!

Wij vinden het belangrijk dat de privacy van onze leerlingen, ouders/verzorgers en onze medewerkers wordt gerespecteerd. Wij willen dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de persoonsgegevens die wij als school verwerken.

Op de website van Stichting OPO Borger-Odoorn kunt u lezen hoe wij dit doen, wat de rechten van de leerlingen, ouders/ verzorgers en medewerkers zijn en wat voor afspraken wij maken om de privacy van alle betrokkenen te waarborgen.