Klassenlunch 2018

Op woensdag 7 oktober kregen alle kinderen van De Poolster een gezonde klassenlunch aangeboden. Er is heerlijk van gesmuld.

Welkom Woensdag groep 6 en 7

De groep van meester Henk beet, traditiegetrouw, het spits af tijdens de eerste Welkom Woensdag van dit schooljaar. Diverse leuke optredens passeerden de revue.

Kijk op ‘t Prikbord

Bezoek Tweede Kamerlid Henk Nijboer :
Vrijdag 19 oktober bracht Henk Nijboer,Tweede Kamerlid voor de PVDA, een werkbezoek aan onze school.  Alle kinderen van onze school hebben hem om 10.00 uur muzikaal ontvangen met het Verteltaslied “Hé wat zit er in die tas .” Dit lied is geschreven door Bert Hadders.

Na deze muzikale ontvangst maakte hij kennis met het Verteltasproject bij ons op school.
Ook politiek Den Haag is geïnteresseerd op welke wijze wij vorm geven aan dit project.

Aansluitend werden de verkiezingen voor de leerlingenraad gehouden, waar dhr. Nijboer hielp bij het stemmen tellen.
Onze nieuw gekozen leden van de leerlingenraad zijn: Mike, Jaylinn, Rico en Maureen. Van harte gefeliciteerd!

Meld je aan !

Opening Kinderboekenweek

Op woensdag 3 oktober vierden de kinderen van De Poolster de opening van de Kinderboekenweek. Het thema "Kom erbij!" werd letterlijk en figuurlijk ten tonele gebracht. Goed gedaan, jongens en meisjes.

Week van de pauzehap

Komende week wordt elke dag een smuldag!

De kinderen worden verwend met

Maandag: aardbei met cracker

Dinsdag: banaan met toefjes kwark

Woensdag: schoolfruit

Donderdag: schoolfruit

Vrijdag: bleekselderij en mandarijn op een prikker

Aankondiging

nieuwslinks15 t/m 29 september verzorgen de combicoaches diverse sportclinics in de dorpen van de gemeente Borger-Odoorn.

Klik op het logo voor meer informatie of ga naar actiefborgerodoorn

Continurooster

Op maandag 3 september is De Poolster van start gegaan met het continurooster. Voor sommigen nog een beetje wennen dat ze van half 9 tot 2 uur op school zijn, maar het gros had het erg naarde zin.

We zijn weer begonnen!

De leerlingen en leerkrachten op De Poolster zijn alweer bijna een week aan de slag. Inmiddels is onze kast op de gang ook weer mooi gevuld en zijn onze borden glanzend opgepoetst!

Privacywet

Vanwege de nieuwe privacywet worden bepaalde onderwerpen binnenkort achter een inlog geplaatst. We houden u op de hoogte.

Items van algemeen belang blijven openbaar.